Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantepspor Maçının Ardından

Gaziantepspor Maçının Ardından
05.11.2011 17:56

Bugün maça çıkarken eksikler vardı.

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Gaziantepspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada poziyon üretmekte zorlandıklarını belirterek, şunları söyledi

Bugün maça çıkarken eksikler vardı. Birde yabancı kontenjanından dolayı dışarıda kalan bir kişi yüzünden oldukça sıkıntılıydık. Ama maçın içinde Garcia ve Tobias Nickenig'in iyi oynadıklarını düşünüyorum. Sadece biz önde organize olamadık. Pozisyon üretmede sıkıntı çektik. Rakibe de fırsat vermedik. Ama iki takımın mücadelesi tam bir taktik savaşı içinde geçti. İyi organize olmuş bir takıma karşı oynadık. İki takım da pozisyona girmediği içinde maçı berabere bitirdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan ise yaptığı açıklamada, her iki takımında oyunundan memnun olmadığını söyledi. Ercan, Her iki taraf için de çok iyi oyun olmadı. Oyunun hakkı beraberlikti. Son dakikalarda bizim pozisyonumuz vardı. Ama maçı genel düşündüğümüz zaman beraberlik, olması gereken sonuçtu diye düşünüyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement