Gazinoya Silahla Girmek İsteyince Çıkan Çatışmada Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Gazinoya Silahla Girmek İsteyince Çıkan Çatışmada Canından Oldu

Gazinoya Silahla Girmek İsteyince Çıkan Çatışmada Canından Oldu

Samsun'da bir bara tabancalarıyla girmek isteyen grup ile onları sokmayan kapıdaki güvenlikçiler arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü.

03.01.2012 13:09

Samsun'da bir bara tabancalarıyla girmek isteyen grup ile onları sokmayan kapıdaki güvenlikçiler arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü. Olayda 33 yaşındaki Cengiz Yılmaz ölürken, 3 kişi de yaralandı. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi de çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay dün sabaha karşı merkez İlkadım İlçesi Fuar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Cengiz Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz (32) ve Nadir O. (32), Yakamoz adlı bara geldi. Kapıda bekleyen güvenlik görevlisi Serkan A. (41), gelenleri, barın kapanmak üzere olduğunu söyleyip içeri almak istemedi. Ancak ısrar edilince, üst aramaları yapılarak içeri alınabilecekleri söylendi. Gruptakiler, üst araması yaptırmayacaklarını ve silahlarını bırakmayacaklarını söyledi. Bu sözlerin ardından bar sahibi olan Nedim Ö. de (37) gürültüler üzerine kapıya gelerek gelenlere çıkıştı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Cengiz Yılmaz ve kardeşi Turgut Yılmaz, silahlarını çekerek ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu bar sahibi Nedim Ö. sol bacağından, güvenlik elemanı Ömer Ö. (35) ise sol ayağından yaralandı. Gazino çalışanlarından Erkan Öksüz (26) ve Servet Özfalcı'nın da (35) ateş etmesi sonucu ensesinden vurulan Cengiz Yılmaz hastanede hayatını kaybederken, kardeşi Turgut Yılmaz ise sol bacağından vuruldu. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaptığı araştırmada olayda kullanılan 4 tabancayı ele geçirdi. Adam öldürme ve yaralama olayını gerçekleştiren Erkan Öksüz, Servet Özfalcı ve hastanede tedavisi tamamlanan Turgut Yılmaz gözaltına alındı. Erkan Öksüz ve Servet Özfalcı polise verdikleri ifadede ilk karşı tarafın ateş ettiğini kendilerini korumak için ateş ettiklerini söyledi. Polisteki ifadelerinin ardından dün gece Adliye'ye sevk edilen 3 şüpheli, çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

servet Ö.: servet Özfalcı - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazinoya Silahla Girmek İsteyince Çıkan Çatışmada Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement