GEDOSK Sülüklügöl'de Gece Yürüdü - Son Dakika
Güncel

GEDOSK Sülüklügöl'de Gece Yürüdü

GEDOSK Sülüklügöl\'de Gece Yürüdü

Gebze doğa sporları kulübü üyeleri sülüklügölde gece yürüyüşü yaptılar

26.03.2012 15:01

Bolu- Mudurnu sınırları içinde yer alan eşsiz güzelliğe sahip Sülüklü göle GEDOSK üyeleri gece yürüyüşü ile ulaştılar. Milli park alanı olan sülüklü gölde sabahın ilk ışıkları ile kahvaltılarını yapan GEDOSK üyeleri daha sonra davlumbaz yaylasına yürüdüler. Büyülü bir güzelliği olan sülüklü gölün etrafı 1 metreye ulaşan karla kaplı olmasının dışında göl üzerinin hala buzla kaplı olması gölün turkuaz renklerini GEDOSK üyesi ziyaretçilerden gizliyordu.

GEDOSK ekibi 18 kişiydi.

Yaz kış demeden Sülüklügöl'den vaz geçmeyen GEDOSK üyeleri yolun araç trafiğine kapalı olmasına aldırmadan gece boyunda uzun mesafe yürüyerek sülüklü göle ulaştılar.

GEDOSK Sülüklügöl gece yürüyüşü etkinliğine 18 kişi katıldı. Yeni katılımcıların olmadığı daha çok tecrübeli doğa sporcusu ve dağcının ilgi gösterdiği gece yürüyüşünde ekibin öncülüğü Metin Sayaroğlu, artçılığını Selçuk Demir yaparken kılavuzluğu Gökmen Sayaroğlu yaptı. Katılımcıların büyük keyif aldığı gece yürüyüşüne Gedosk başkanı Hasan Boyacı dışında yönetim kurulu üyeleri Cemal Üstün, Rıdvan Şükür ve Aynur Zorlu'da yürüyüşe katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GEDOSK Sülüklügöl'de Gece Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement