"Geleceğimi Seçiyorum" Projeleri - Son Dakika
Güncel

"Geleceğimi Seçiyorum" Projeleri

"Geleceğimi Seçiyorum" Projeleri

Adabilim Okulları'nın 12'inci Sınıf, Öğrenci ve velileri yemekte buluştu

25.06.2013 11:29

Adabilim Okulları; "Hayat Okulu" ve "Geleceğimi Seçiyorum" Projeleriyle; öğrencileri hayata ve geleceğe hazırlıyor…"

Adabilim Okulları; 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında 12. Sınıftan mezun olan öğrenci ve velilerini Güreser Et Konağı'nda gerçekleştirdiği 'Mezuniyet Yemeği'nde bir araya getirdi.

Öğrenci, veli ve öğretmen bir arada

Öğrencilerine, alışılmıştan farklı bir eğitim sunan Adabilim Okulları; Güreser Et Konağı'nda gerçekleşen 'Mezuniyet Yemeği'nde, bu yıl 12. Sınıftan mezun olan öğrenci ve velilerini biraraya getirdi. Yemeğe; Adabilim Okulları Genel Müdürü Ahmet Özen, Lise Müdürü Yusuf Bademli, Halkla İlişkiler Müdürü Ali Türkhan, Rehberlik Öğretmeni Ebru Öztürk, Okul ve Sınıf Öğretmenlerinden Yunus Şenyiğit, Emel Ünalan, Fatma Uyar, Cihat Akayın, Elvan Toraman, Dilek Güneş ve Senanur Erol katıldı.

Özen: "Bu yemek veda yemeği değil, vefa yemeğidir"

Mezuniyet Yemeği programında bir konuşma yapan Adabilim Okulları Genel Müdürü Ahmet Özen; "Öğrenci, veli ve öğretmenlere katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek; "Aslında bu gece düzenlediğimiz yemek veda yemeği değil, vefa yemeğidir. Sizler Adabilim Okulları'nı tercih ettiniz. Adabilim ayrıcalığını her geçen gün fark ediyorsunuz ve edeceksiniz. Adabilim Okulları Eğitimi sadece okulda ve belirli zaman dilimlerinde vermiyor. Hayatı tanıma anlamında, 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerimize 'Hayat Okulu' ve 9, 10, 11. sınıf öğrencilerimize 'Geleceğimi Seçiyorum' projeleriyle hayata ve geleceğe hazırlamaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Geleceğimi Seçiyorum' Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement