Geleneksel Kumrulular Pikniği Kemerburgaz'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Geleneksel Kumrulular Pikniği Kemerburgaz'da Yapıldı

Geleneksel Kumrulular Pikniği Kemerburgaz\'da Yapıldı

İstanbul Kumrulular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Kemerburgaz Göktürk beldesinde düzenlediği geleneksel piknik şöleni, İstanbul'da yaşayan Kumruluları bir araya getirdi.

10.06.2013 13:43

İstanbul Kumrulular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Kemerburgaz Göktürk beldesinde düzenlediği geleneksel piknik şöleni, İstanbul'da yaşayan Kumruluları bir araya getirdi.

Kemerburgaz Göktürk beldesindeki Esenler Belediyesi'ne ait mesire yerinde düzenlenen pikniğe eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ve eşi, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Yusuf Yalçova, Kumrulular Derneği Başkanı Faruk Hatipoğlu, eski Başkanlar, Gökhan Taran, Sıtkı Dinleyici, Celalettin Dervişoğlu, Abdülkadir Şengör, Meslekte Birlik Grubu Başkanı Mustafa Çaya, İstanbul Ordulular Platformu Başkanı Şener Yediyıldız, Haber7.com Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıduru, Esenler Ordulular Platformu Başkanı Abdullah Beyrek, Ordu İl Genel Meclisi Üyesi Cemal Salgut, KUYİAD Başkanı Özay Dervişoğlu ve Kumrulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Kumrulu katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ve Belediye Başkanları Mehmet Tevfik Göksu ile Ticabi Civelek tarafından yapılan konuşmalarda, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Kumruluların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olmalarının son derece önemli olduğu vurgulandı.

Sabah saatlerinden itibaren piknik alanını dolduran Kumrulular, Dernek Başkanı Faruk Hatipoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan programda birbirinden ilginç yarışmalar ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Yılmaz Kasapoğlu ve Kadir Önal'ın seslendirdiği türkülerle güzel bir tatil günü geçirdi. Bir taraftan bir yılın hasretini gideren Kumrulular, bir taraftan da aileleriyle birlikte mangal keyfi yaptı. Piknikte ağalık seçimini 11 bin TL ile Özay Dervişoğlu'nun başkanı olduğu KUYİAD kazandı. Dernek yönetimi Kumru'dan gelen misafirlere yemek ve çay ikramında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geleneksel Kumrulular Pikniği Kemerburgaz'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement