Gemlik Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Davasında Tutuklu Sanık Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Gemlik Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Davasında Tutuklu Sanık Kalmadı

Gemlik Belediyesi\'ndeki Yolsuzluk Davasında Tutuklu Sanık Kalmadı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınan Belediye Başkanı CHP'li Fatih Mehmet Güler'in de aralarında bulunduğu toplam 7 kişinin yolsuzluk iddialarıyla yargılandığı davada, tutuklu sanıklar Asuman Irmak ile Kemal Akkuş tahliye edildi.

22.09.2011 13:06

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınan Belediye Başkanı CHP'li Fatih Mehmet Güler'in de aralarında bulunduğu toplam 7 kişinin yolsuzluk iddialarıyla yargılandığı davada, tutuklu sanıklar Asuman Irmak ile Kemal Akkuş tahliye edildi. Böylece, Gemlik Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili davada tutuklu sanık kalmadı.

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'zimmet, resmi belgede sahtecilik ve görevi kötüye kullanmak' suçlarından toplam 37 yıla kadar hapis cezaları istenen, aralarında Gemlik'in İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınan eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Acar, Özkan Ateşli, İhsan Özendim, Sibel Köklücan, İktisat ve Küşat Müdür Vekili Sinan Küçük, Gemlik Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Asuman Irmak ve Tamirci Kemal Akkuş'un yargılamasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Gürcan Kenar, icra Müdürü Özcan Soygan, özel Kalem Müdürü Dilek Ağdemir, yolsuzluk ve zimmet olayları ile ilgili doğrudan bilgilerinin olmadığını söyledi.

Tanıkların ifadelerinin ardından davaya kısa bir süre ara veren mahkeme, tutuklu sanıklar Asuman Irmak ile Kemal Akkuş'un, tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar vererek duruşmayı Kasım ayına erteledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemlik Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Davasında Tutuklu Sanık Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement