Genç Bakkartlılara Sinema Günleri - Son Dakika
Güncel

Genç Bakkartlılara Sinema Günleri

Genç Bakkartlılara Sinema Günleri

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tarafından Uygulamaya Konulan Genç Bakkart Projesine Üye Gençlere Sinema Günleri Düzenliyor.

04.11.2010 10:10

Genç Bakkart Projesi üyesi gençlerin dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarında mevcut potansiyel güçlerini açığa çıkararak bütün yönleriyle gelişimlerini sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçladıklarını söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Bunun için de 18-25 yaş grubu Bakırköylü gençlerimizin katılabileceği çeşitli sosyal ve kültürel projeleri ,ücretsiz sağlık ve eğitim imkanlarını Genç Bakkart ile gerçekleştireceğiz.Bu bağlamda da gençlerimize sinema günleri düzenledik.Katkı sunan sinema sahiplerine teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu tip etkinliklerimiz devam edecek."dedi.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü E.Ruhsan Tezkan da gençlerin ilk olarak Nene Hatun- Aziziye filmini Capacity Cinebonus'da izlediklerini söyleyerek,"Bakırköylü gençlerimiz vizyondaki filmleri izlemeye devam edecekler."şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Bakkartlılara Sinema Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement