Genç Bursasporlular Derneği'nin Geleneksel Gecesi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Genç Bursasporlular Derneği'nin Geleneksel Gecesi Yapıldı

Genç Bursasporlular Derneği\'nin Geleneksel Gecesi Yapıldı

Genç Bursasporlular Derneği'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği dayanışma gecesi Wedding Garden'da gerçekleştirildi.

07.02.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Bursasporlular Derneği'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği dayanışma gecesi Wedding Garden'da gerçekleştirildi. Geceye Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri İdari Menajer Adil Cenkçiler futbolcular Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Harun Tekin, Fernandao, Josue, Civelli, Belluschi, Aziz Eraltay eski başkanlardan Remzi Cinoğlu, Recep Günay, taraftar dernekleri başkanları ve üyeleri katıldılar.

HAYDEK DESTEK İSTEDİ

Genç Bursasporlular Derneği Onursal Başkanı Hasan Hayden yaptığı açıklamada Bursalıların gurur duyduğu bir Bursaspor izledikleri için Başkanımız Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini sundu. Hayden, "Geleneksel hale getirdiğimiz bu gecemizde çok güzel bir biçimde birlik ve kardeşlik içerisindeyiz. Dernek olarak, 2015 yılı faaliyetleriyle tüm Türkiye'de adından fazlaca söz ettirecektir.Bursaspor yönetiminin her kesimden desteğe ihtiyacı olduğu unutulmasın. Parası olan maddi, projesi olan projeleriyle destek verebilir" dedi.

BÖLÜKBAŞI'DAN TEŞEKKÜR

Başkan Recep Bölükbaşı gecede yaptığı konuşmada kar, kış demeden kilometrelerce yol yaparak Bursaspor'u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Başkan Bölükbaşı şunları söyledi:

"Genç Bursasporlular Derneği Yönetimine böylesine güzel bir geceyi gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman bir araya geliyoruz ama bugüne kadar böylesine kalabalık bir ortamda buluşmuyorduk. Çok mutlu ve gururluyum. Takımımız şuanda Süper Lig'de 30 puanla 5'inci sırada. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasına girdik. Futbol otoriteleri Türkiye'nin en güzel futbol oynayan takımına sahip olduğumuzu söylüyorlar. Genel Kurul'da rekor bir oyla göreve geldik. Bizler sizlerin içinden çıkan fertleriz. Bursaspor aşkıyla yanan insanlarız. Geçmişte bir takım sıkıntılar yaşandı. İnşallah onlar geride kaldı. Ekonomik sıkıntılarımız var. Allah'ın izniyle önümüz açıldı. Denizi geçtik şuan deredeyiz. Gemiyi sağ salim limana yanaştıracağız."

BERABERLİK SAĞLANDI

"Bursa'da %80 oranında birlik ve beraberlik sağlandı. Yapacağımız kampanyalara desteklerinizi bekliyoruz. Loca ve kombine satışlarımızdan lisanslı ürünlerimize kadar sizlerden destek bekliyoruz. Birkaç takviye ile birlikte, yeni stadyumumuz da oluşturacağımız büyük coşkuyla her sene kupa vaat ediyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var."

FUTBOLCULARA CEP TELEFONU

Gecede bir firma tarafından Bursasporlu futbolculara cep telefonu hediye edildi. Genç Bursasporlular Derneği yönetim kurulu üyeleri ise geceye katılan taraftar dernekleri temsilcilerine imzalı Bursaspor forması takdim etti.

Gece, şarkıcılar Nazlı Esmer, Tamer Gönüllü ve Didem'in söylediği birbirinden güzel şarkılar ile devam etti. Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar ve taraftarlar ile birlikte halay çekerek gecenin coşkusuna ortak oldular. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Bursasporlular Derneği'nin Geleneksel Gecesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement