Genç Sürücüsü Kazadan Ders Çıkarmaya Çalıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genç Sürücüsü Kazadan Ders Çıkarmaya Çalıştı

Genç Sürücüsü Kazadan Ders Çıkarmaya Çalıştı
31.03.2016 14:20

İzmit'te, otomobiliyle viraja hızlı girmesi sonucu kaza yapan 20 yaşındaki Erman Yavuz kazayı yara almadan atlattı.

İzmit'te, otomobiliyle viraja hızlı girmesi sonucu kaza yapan 20 yaşındaki Erman Yavuz kazayı yara almadan atlattı. Aracının teknik özelliklerine değinerek kaymaya uygun bir araç olduğundan söz eden Erman Yavuz, "Bir daha virajları daha iyi alacağımı umuyorum" dedi.

Kaza bugün öğle saatlerinde, Umuttepe Kurtuluş Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre 35 MIE 23 plakalı otomobiliyle viraja hızlı giren Erman Yavuz, direksiyon kontrolünü yitirerek önce bariyerlere, ardından da refüje çarptı. Erman Yavuz kazadan yara almadan kurtulurken, olay yerine 112 Acil ve itfaiye ekipleri geldi. Gazetecilere kazanın nasıl olduğunu anlatan Erman Yavuz, "Hızlı geliyordum, frene bastığım zaman aracın kontrolünü kaybettim. Aks uzantısı kısa olduğu için zaten kaymaya uygun bir araçtı. Bir daha virajları daha iyi alacağımı umuyorum. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Erman Yavuz hızının sorulması üzerine, "Hızım tahminen 80- 90 civarıydı. Lastikler yeni olmasına rağmen kaydı" derken, yüzündeki tebessüm de dikkat çekti.

- İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Sürücüsü Kazadan Ders Çıkarmaya Çalıştı - Son Dakika


Advertisement