Gençliğin Fırtınası Boğaziçi'nde Esecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gençliğin Fırtınası Boğaziçi'nde Esecek

06.04.2015 09:33

Pekineller'in ''Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler'' projesi kapsamındaki konseri 8 Nisan'da

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall 2015 İlkbahar Programı kapsamında düzenlenen klasik müzik konserleri devam ediyor. 8 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek "Gençliğin Fırtınası Pekineller ve Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Projesi'' konseri yetenekleriyle gelecek vaat eden genç müzisyenleri bir araya getirecek.

Dünyaca ünlü Güher & Süher piyano ikilisinin ''Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler'' sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olan bu konserde Doğa Altınok (keman), Elvin Hoxha (keman), Veriko Tchumburidze (keman), Yunus Tuncalı (piyano) ile Can Çakmur (piyano) ve Dorukhan Doruk (viyolonsel) Albert Long Hall sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Müzikseverleri bu konserde Mozart, Bartók, Saint-Saëns ve Bizet/Jenö Hubay'ın eserleri eşliğinde bir müzik ziyafeti bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençliğin Fırtınası Boğaziçi'nde Esecek - Son Dakika


Advertisement