TBMM'de Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Saygı Duruşu - Son Dakika
Güncel

TBMM'de Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Saygı Duruşu

TBMM\'de Vefat Eden HDP\'li Vekil İçin Saygı Duruşu

TBMM Genel Kurulu'nda önceki gün hayatını kaybeden HDP Adana Milletvekili Murat Bozlak için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu. İdris Baluken'in, dua ettiği görüldü.

06.01.2015 16:36  Güncelleme: 16:58

TBMM Genel Kurulu'nda önceki gün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HDP Adana Milletvekili Murat Bozlak için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu. Genel Kurul'daki HDP sırasının önüne Bozlak'ın çerçeveli fotoğrafı konulurken, başsağlığı dileklerini kabul eden HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, ellerini açıp dua etti.

1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

TBMM Genel Kurulu'nda 2015 yılının ilk birleşimi saat 15.00'da TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu yönetiminde açıldı. Açılışın ardından Mumcu, milletvekillerini hayatını kaybeden Adana Milletvekili Bozlak için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

BALUKEN ELLERİNİ AÇARAK DUA ETTİ

Genel Kurul'daki HDP sıralarının ön sıradaki masasının üzerine ise Bozlak'ın çerçeveli fotoğrfı konuldu. Burada HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve HDP'li milletvekilleri iktidar ve muhalefet milletvekillerinin başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu sırada HDP Grup Başkanvekili Baluken, ellerini açarak Bozlak'ın fotoğrafının önünde dua etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM'de Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Safkan: Mhp li bir vekil vefat etseydi acaba bdp saygı duruşuna katılırmıydı? Cevap çok net 12 19 Yanıtla
  • SonDakika.com: Allah rahmet eylesin ölüye saygı göster ölüne saygı gösterilsin 21 6 Yanıtla
  • baybars: pkk nın vekili değil mi bu ölen, mhp liler niye saygı duruşunda anlamadım gitti. . . adam yaşadığı her an vatanı bölmek için uğraşacak ölünce saygı duyacağım vırtttttt 10 14 Yanıtla
  • hulusi: atatürkün kurduğu türkiye cumhuriyeti topraklarında atatürke kin besleyen izlerini adını silmeye çalışan pkklıların atatürkün meclisinde ermenilerre saygı duruşunda durulduğu günleride gördük çok şükür 9 14 Yanıtla
  • Ednan hoca pıtırcığı: Akp den tiskiniyorum 14 5 Yanıtla
  • allah rahmet eylesin: allah rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • hasan t.: Marksist-Leninist Komünist yani Kafir bir ideoloji yolunda ölenlere müslüman denirmi ? 0 1 Yanıtla
  • reis: Allah taksimatını affetsin 0 0 Yanıtla

Advertisement