Genelkurmay: 5 Terörist Öldürüldü, 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay: 5 Terörist Öldürüldü, 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Ağrı'da bugün yaşanan çatışmayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

11.04.2015 21:21

Ağrı'da bugün yaşanan çatışmayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, 5 teröristin öldürüldüğü, 1 teröristin ise yaralı ele geçirildiği bildirilirken, 4 askerin yaralandığı kaydedildi. Açıklama şöyle:  'Ağrı ili Diyadin ilçesi Yukarıtütek köyü bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle gün boyu devam eden silahlı çatışmada yaralanan dört personelimiz Ağrı Devlet Hastanesine tahliye edilmiş olup, üç personelimizin yaralarının hafif olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bir personelimizin ise ameliyata alındığı hastane yetkililerinden öğrenilmiştir. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz.

Diğer taraftan silahlı çatışmada beş teröristin öldürüldüğü, bir teröristin yaralı olarak ele geçirildiği bilgisi alınmıştır.' - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay: 5 Terörist Öldürüldü, 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement