Gezginlerin Yeni Buluşma Adresi: Gezigoo - Son Dakika
Güncel

Gezginlerin Yeni Buluşma Adresi: Gezigoo

İki Türk girişimci Gökhan Erdoğan ve Serkan Özkan tarafından kurulan yeni seyahat portalı gezigoo.com, Türk gezginlerinin yeni buluşma noktası olacak.

27.11.2013 11:20

Türkiye'de son dönemlerde değişen seyahat alışkanlıkları, iki genç girişimciye ilham kaynağı oldu. Gezmek için Paris, Roma, Barcelona, Londra gibi klasik Avrupa ülkeleri yerine egzotik rotaları tercih eden gezginlerden esinlenen Gökhan Erdoğan ve Serkan Özkan, seyahat kültürünün Facebook versiyonu olarak kurguladıkları 'gezigoo.com' internet sitesini hizmete açtı.

Henüz birinci ayını dolduran site, Facebook sosyal paylaşım sitesinden aşina olduğumuz birçok özelliği barındırıyor. Siteye üye olan kullanıcılar; profil oluşturabiliyor, arkadaş olabiliyor, seyahat ettiği yerler hakkında blog yazıları oluşturabiliyor ve seyahat etkinliklerini yakından takip edebiliyor.

Kitaplarda yazmayanlar bu sitede

Kullanıcıların forumlar aracılığıyla, gitmeyi planladığı yerler hakkında detaylı bilgiler alabileceği, kitaplarda yazanlardan çok daha fazlasına doğrudan tecrübe edenlerin kaleminden ulaşabileceği Gezigoo, ünlü gezginlerle amatör seyahat tutkunlarını buluşturuyor.

Seyahatlerinde alternatif rotaları tercih eden, turist olmaktan çok 'gezgin' kimliğini benimseyen bir kullanıcı grubunu hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "Gezigoo, birçok platformu aynı anda sunarak 'gezmek' ortak paydasında bir araya gelmiş, farklı profilden geniş bir kitle için şimdiden önemli bir cazibe noktası haline geldi. Gezigoo'nun en büyük özelliği, sosyal medyanın avantajlarından yararlanarak, online bir deneyim sunuyor olması." şeklinde konuşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gezginlerin Yeni Buluşma Adresi: Gezigoo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement