Ghetto Teras Temmuz Ayı Programı - Son Dakika
Güncel

Ghetto Teras Temmuz Ayı Programı

Ghetto Teras Temmuz Ayı Programı

GHETTO Bu Yaz Yeni Mekanı GHETTOTERAS'ın Tüm Ses Sistemini Ve Bar Ekipmanlarını Yeniledi

20.06.2011 16:24  Güncelleme: 16:36

GHETTO bu yaz yeni mekanı GHETTOTERAS'ın tüm ses sistemini ve bar ekipmanlarını yeniledi. Bambaşka dekoru ile birlikte taze meyve ile yapılan kokteyller ikram edebilmek için yeni bar ekipmanları eklendi.

Yemek menüsünü Asmalımescit'te yer alan Feraye Restaurant hazırladı. Yeni çevre düzenlemesi ile birlikte yeni oturma grupları ile lounge alanları yaratıldı.

Yaz sezonu açılış kapanış saatleri.

Ghetto Teras'ın açılış saati 19:00 - 04:00 saatleri arası.

Terasta müzik ve servis.

Genelde disco müziklerinin çalınacağı yeni mekan GHETTOTERAS'ta bu yaz 2 ay boyunca hizmet veriyor olacak. GHETTOTERAS'ta disco temasına uygun olarak şişede kokteyl satışı yapılacak.

Kalabalık gruplar için 80 TL - 100 TL arasında değişen şişe kokteylleri öneriyoruz. Ayrıca kokteyl şişesine ek olarak gece boyunca belli başlı saatlerde barmen tarafından çalınacak çan sayesinde kısa bir süreliğine içkilerde %50 indirim uygulanacak.

Müzik/Yaz Programı/Djler.

Resident dj Sezer, ayrıca resident dj' e ek olarak haziran ayı boyunca belli olan takvim içerisinde guest dj ler Dancing Birds Feel The Beat (Şehnaz & Sine), Murat Beşer, Club Bhangkok, Kaan Sezyum ve Çağlar Surmüzik yapıyor olacaklar. Saat 19:00' da resident dj, saat 22:30' da da guest dj çalmaya başlayacak.

Yaza özel birer kokteyl/yemek.

Feraye Restaurant'ın özel olarak Ghetto Teras için hazırladığı çok özel menü atıştırmalık porsiyonlardan oluşuyor. Peynir tabağı, provansal minyon köfte, kombo nugget tabağı, keçi peynirli salata, baileys puding…

Menü fiyat aralığı 5 TL - 40 TL arasındadır. Bu menü arasından bilhassa kombo nugget tabağı ile baileys pudingi tavsiye ediyoruz.

Geçen yazdan farklı olarak bu yaz mojito içkisine alternatif olarak, apple martini, martini ile yapılan taze meyve frozen kokteyller bu yazın trend içkileri arasında. GHETTO TEMMUZ AYI PROGRAMI İstanbul kış sezonunun önemli konser mekanlarında Ghetto, yaz boyunca devam ettirdiği terası ile, sıcak gecelerin vazgeçilmez mekanı oldu.

Feraye tarafından hazırlanan leziz menüsü, zengin kokteylleri ve barı, özenli müzikleri ile Ghetto Teras, İş çıkışlarınızda trafik yoğunluğunu geçiştirmek için de keyifli bir nokta.

Özel günlerinizi de kutlayabileceğiniz geniş hacmi ile Ghetto Teras size Temmuz ayında eğlenceli bir müzikal program hazırladı.Temmuz ayında Çarşamba geceleri AAA BAK KİM ÇALIYOR ile her zaman müzik çalmayan müzik tutkunlarını ve özel Dj leri dinleyebilirsiniz.

6 Temmuz Hakan Özdemirci - indie dance13 Temmuz Elif & Duygu – happy house20 Temmuz Knuf – funk, disco27 Temmuz Joel Knox – 80's, 90's discoAyın diğer günlerinde program ise şöyle;1 Temmuz Murat Beşer Neo Discotek2 Temmuz Ghetto groove8 Temmuz Özgür Bay9 Temmuz Entering the world house, Club Bangok,15 Temmuz Murat Kanar16 Temmuz Erdinç Çekiç 22 temmuz Low Earth23 Temmuz Save AS Music presents No Better Love Barış Bergiten, Özgür Bay, Utku Yıldırım

29 Temmuz Çağlar Sür

30 Temmuz Murat Kanar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ghetto Teras Temmuz Ayı Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement