Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve beraberindeki heyet, Tillo ilçesini ziyaret etti.
Bakan Çelik, beraberinde AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Vedat Demiröz, Şaban Dişli ve Yasin Aktay, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ile Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ile Tillo ilçesine ziyarette bulundu.
Tillo Kalesinde yapımı devam eden seyir terasına çıkarak Botan Çayını seyreden Çelik, daha sonra burada yapılan çalışmaları inceledi.
Tillo Belediyesi'ne geçen Çelik, Belediye Başkanı İtham Aydın'ı ve ardından İbrahim Hakkı Hazretler ve İsmail Fakirullarh Hazretleri türbelerini ziyaret etti.
Bakan Çelik, il merkezindeki esnafı da ziyaret ederek, vatandaşlarla çay ocağında oturup sohbet etti.
Son Dakika › Güncel › Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik Siirt'te - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?