Gine Savunma Bakanı'nın yeğeni İstanbul'da yağ aldırma ameliyatı sırasında hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Gine Savunma Bakanı'nın yeğeni İstanbul'da yağ aldırma ameliyatı sırasında hayatını kaybetti

Gine Savunma Bakanı\'nın yeğeni İstanbul\'da yağ aldırma ameliyatı sırasında hayatını kaybetti

İstanbul'daki özel bir hastanede "yağ aldırma" ameliyatı olan Gine Savunma Bakanı'nın yeğeni Simone Bıchara Abibe hayatını kaybetti. Emniyet kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçen olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

22.08.2021 10:15  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak işlenen olay Ataşehir İlçesi'ne bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yaşandı.

YAĞ ALDIRMA AMELİYATI OLDUĞU HASTANEDE ÖLDÜ

İddialara göre; Batı Afrika Ülkesi Gine'nin Savunma Bakanı'nın yeğeni olan Portekiz uyruklu Simone Bıchara Abibe, anlaşma sağladığı özel bir hastanede "Yağ Aldırma" (Liposuction) ameliyatı oldu ve aynı hastanede yaşamını yitirdi.

ÖLÜM SONRASI İNCELEME BAŞLATILDI

Savcılığın talimatı üzerine İstanbul Emniyeti Olay Yeri İnceleme Polisleri tarafından söz konusu hastanede inceleme yapıldı. Simone Bıchara Abibe'nin cansız bedenine de otopsi yapıldı. İstanbul Emniyeti tarafından olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Gine Savunma Bakanı'nın yeğeni İstanbul'da yağ aldırma ameliyatında öldü
Gine Savunma Bakanı Muhammed Diane

Son Dakika Güncel Gine Savunma Bakanı'nın yeğeni İstanbul'da yağ aldırma ameliyatı sırasında hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Gültekin: Ginenin, savunma bakanının yeğeni ama aslan Portekizli, istanbulda yağ aldırmış. Ne önemli haber. Yavv haber nerde. Onlarca genç ölüyor 20 8 Yanıtla

Advertisement