Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir alış veriş merkezinde bulunan 3 ayrı giyim mağazasına giren iki kadın hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, alış veriş merkezi görevlileri Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine 3 ayrı mağazaya giren iki kadının elbiselerin üzerinde bulunan alarmları makas ile keserek çaldıkları ihbarında bulundu. Olay yerine giden polis ekipleri güvenlik kamerasından yapmış olduğu çalışmada kadınların eşkalini belirledi. Yakalanmaları için başlatılan çalışmada kadınlar aynı alış veriş merkezi içerisinde bir başka mağazada yakalandı. İsimleri A.U (21) H.N.A (17) olan şahıslar mağazalardan aldıkları malzemeler ile gözaltına alındı. Taksim Polis Merkezine getirilen kadınlar buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
A.U, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderilirken H.N.A, ise yaşının küçük olması nedeni ile serbest bırakıldı. - TRABZON
Son Dakika › Güncel › Girdikleri Mağazadan Elbise Çalarken Yakalandılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?