Giresun Belediyesi Ekipleri, Kent Genelinde Üstyapı Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresun Belediyesi Ekipleri, Kent Genelinde Üstyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

07.05.2026 11:09  Güncelleme: 12:15

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin çeşitli mahallelerinde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Aksu, Hacıhüseyin ve Gedikkaya mahallelerinde betonlama, yol yenileme ve kaldırım çalışmaları sürüyor.

(GİRESUN) - Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sürdürülen üstyapı çalışmaları farklı mahallelerde devam ediyor.

Giresun Belediyesi'nin şehrin ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar çeşitli mahallelerde devam ediyor. Saha taramalarında ve belediyeye bildirilen talepler sonucunda oluşturulan planlamaların ardından çalışmalara hızla başlanıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu Mahallesi Şenlik Sokak'ta betonlama çalışması, Hacıhüseyin Mahallesi Yeşil Sokak'ta yol yenileme ve tamir çalışması, Gedikkaya Mahallesi Romancı Güzide Sokak'ta ise kaldırım çalışması yürütülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşlardan gelen taleplerin dikkate alındığını ifade etti. Yetkililer, daha yaşanabilir bir Giresun için ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını vurguladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Giresun Belediyesi Ekipleri, Kent Genelinde Üstyapı Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement