(GİRESUN)- Giresun Belediyesi'nin üniversite öğrencileri için Güre Mahallesi'nde hayata geçirdiği "Bizim Evimiz" projesinde sona yaklaşıldı.
Giresun Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda öğrencilerin ihtiyaçlarını daha uygun ve daha kolay bir şekilde karşılayabilmeleri amacıyla Güre Mahallesi'nde başlatılan "Bizim Evimiz" projesinde sona gelindi. Projeye göre öğrenciler için sosyal yaşam alanları oluşturulacak, uygun fiyatlı yemek imkanı sunulacak. Proje kapsamında, üniversite öğrencilerine katkı sağlamak isteyen hayırsever kişilerin destekleri de kabul edilecek.
"Sosyal dayanışma ve paylaşımın noktası olacak"
Seçim öncesinde vaat ettikleri bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Fuat Köse, "Öğrencilerimizin şehrimize kattığı büyük değeri çok iyi biliyoruz ve her zaman onların yanındayız. Misafir öğrencilerimiz şehrimizde kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir atmosfer yaratmayı hedefliyoruz. 'Bizim Evimiz' projesi de sosyal dayanışma ve paylaşımın bir noktası olacak" diye konuştu.
Projenin, 2026 yılının ilk aylarında tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Giresun'da Üniversite Öğrencileri İçin 'Bizim Evimiz' Projesi Tamamlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.