Giresun'daki Cumhuriyet Resepsiyonu Renkli Geçti - Son Dakika
Güncel

Giresun'daki Cumhuriyet Resepsiyonu Renkli Geçti

Giresun\'daki Cumhuriyet Resepsiyonu Renkli Geçti

Cumhuriyet'in kuruluşunun 89.yıl dönümü dolayısıyla Giresun Valisi Dursun Ali Şahin eşi Melahat Şahin'le birlikte dün akşam bir otelde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi.

30.10.2012 14:30

Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Giresun Valisi Dursun Ali Şahin eşi Melahat Şahin'le birlikte dün akşam bir otelde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi.

Resepsiyona Vali Dursun Ali Şahin ve eşinin yanı sıra,eşleriyle birlikte

Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Ağır Ceza Reisi Mustafa Şahin, Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Vali Yardımcıları Bekir Ergök, Fethi Yorulmaz, Yüksel Çelik, Kaymakamlar,İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, daire amirleri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri,sivil toplum kuruluş yetkilileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Ayrıca valiliğin yürüttüğü Eko Turizm Projesi kapsamında Piraziz Şeyhli ve Bulancak İnece Köyü'nden gelen yerel kıyafetli kadınlar da büyük ilgi gördü.

Vali Dursun Ali Şahin eşi Melahat Şahin'le birlikte konuklarını kapıda karşılarken, resepsiyon boyunca tüm masalara konuk olarak davetlilerle ilgilendi.

Vali Dursun Ali Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının her ilde olduğu gibi Giresun'da da resepsiyonla sonlandırıldığını söyledi. Birlik beraberlik vurgusu yapan Vali Şahin, "Cumhuriyetimizin 89. Yıl dönümünü böyle güzel kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde kutlamanın huzurunu ve onurunu hep beraber yaşıyoruz. Bütün il ve ilçenin eşrafı, ilçe kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımızı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin iştiraki ile yapılan resepsiyona arkadaşlarımızın katılması bizlere huzur vermiştir. Ben kendilerine müteşekkir olduğumu ifade ediyorum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'daki Cumhuriyet Resepsiyonu Renkli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement