Giresun Günleri Önemli İsimlerin Katımılıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Giresun Günleri Önemli İsimlerin Katımılıyla Devam Ediyor

Giresun Günleri Önemli İsimlerin Katımılıyla Devam Ediyor

8. Giresun Günleri, Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu misafir etti.

03.05.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8. Giresun Günleri, Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu misafir etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Şakir Ercan Gül ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Giresun Federasyonu öncülüğünde ve Giresun Valiliği himayesinde 1-4 Mayıs tarihleri arasında Feshane Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Giresun Günleri'ni ziyaret etti. İlçelere ait stantları gezen Canikli, Gül ve Topçu Giresun Federasyonu tarafından kurulan geleneksel zeytinlik evinde Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ile bir araya geldi.

Giresun'a yapılan yatırımların devam edeceğini belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, "Coşku içinde kutlanan Giresun Günleri insanların kaynaşmasını sağlıyor. Bugüne kadar yatırımlar konusunda Giresunluların tüm istediklerini verdik. Havaalanı yakında açılacak ve Giresun-İstanbul arasını 1 saate indireceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Günleri Önemli İsimlerin Katımılıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement