Gişe Rekorları Kıran En Yeni Filmler LOCA'da! - Son Dakika
Güncel

Gişe Rekorları Kıran En Yeni Filmler LOCA'da!

Gişe Rekorları Kıran En Yeni Filmler LOCA\'da!

"Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" D-Smart Loca'da

08.09.2011 11:34

Jerry Bruckheimer'ın yapımcılığını, Rob Marshall'ın yönetmenliğini üstlendiği eğlence, macera ve komedi unsurlarını bir araya getiren başarılı serinin devamı niteliğindeki "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" 9 Eylül Cuma günü saat 20.00'de D-Smart LOCA portalında sinemaseverlerle buluşuyor.

Gösterime girdiğinde büyük ilgi gören fantastik komedi-macera filmlerinin en güzel örnekleri arasında yer alan Karayip Korsanları serisinin dördüncüsü "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" DVD ile aynı anda 9 Eylül Cuma akşamı D-Smart 101. Kanal LOCA 'da yayınlanacak.

DVD ile aynı anda LOCA'da

KARAYİP KORSANLARI: GİZEMLİ DENİZLERDE/ PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON DANGEROUS TIDES

Yönetmen: Rob Marshall

Oyuncular: Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush; Ian Macshane

Yapım: 2011, ABD

Süre: 2 Saat 21 Dk.

Yayın Tarihi: 9 Eylül Cuma

Konu: 'Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde' filminde açgözlü ve kurnaz kaptan Jack Sparrow'un yolu geçmişinden gelen bir kadınla kesişiyor. Jacki Angelica adlı bu kadının niyetinden emin olamaz. Bir yandan Angelica'nın kendisine aşık olduğunu düşünürken, öte yandan onun, kendisini efsanevi Gençlik Çeşmesi'ni bulmak için kullandığını düşünür. Korkusuz kadın, Sparrow'un korsan Karasakal'ın gemisi 'Kraliçe Anne'in İntikamı'na binmeye zorlayınca, tehlike anında başarıyla kaçmasıyla ünlü kaptanımız, kendini belirsiz bir maceranın içinde bulur. 'Chicago' ve 'Nine' gibi müzikallerle tanınan Rob Marshall, 'Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde' yönetmen koltuğuna geçiyor. Johnny Depp'i Jack Sparrow ve Geoffery Rush'ı Barbossa olarak dördüncü kez izleyeceğimiz filmde kadroya Penelope Cruz ve Ian McShane'de katılıyor.

LOCA 'dan vizyon filmlerini izlemek çok kolay!

Loca Filmlerini D-Smart 400. Kanal Smart İnteraktif portalından ve Smart Online üyelik işlem merkezinden seyir zevkinize göre seçerek izleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gişe Rekorları Kıran En Yeni Filmler LOCA'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement