Giyilebilir Sanat "Vanessa G", Londra'dan Sonra İstanbul’u Salladı! - Son Dakika
Güncel

Giyilebilir Sanat "Vanessa G", Londra'dan Sonra İstanbul’u Salladı!

Giyilebilir Sanat "Vanessa G", Londra\'dan Sonra İstanbul’u Salladı!

Cemiyet hayatının renkli simaları ile defile yıldızlar geçidine dönüştü

11.04.2011 14:37

Giyilebilir sanat "Vanessa G", moda dünyasında taşları yerinden oynatıyor! Sanat ve modayı bir araya getirerek eşsiz bir deneyim yaşatmak üzere yaratılan "Vanessa G" , Londra'da büyük ses getiren görkemli gövde gösterisinin ardından İstanbul defilesiyle de göz kamaştırdı.

7 Nisan Perşembe gecesi Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'da gerçekleşen defilede İstanbul cemiyet hayatının renkli simaları bir araya geldi. Davete Vanessa G tasarımı kıyafetiyle katılan Deniz Akkaya bakışları üzerinde topladı. Eda Taşpınar, Deniz Berdan, Helin Avşar gibi cemiyet hayatının en ünlü isimlerinin renk kattığı geceye Lale Cangal, Cemal Hünal, Akasya Asıltürkmen, Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü oyuncuların katılımı dikkat çekti. Vanessa G'nin lansman gecesine katılan 1965 Türkiye Güzeli ünlü oyuncu Zerrin Arbaş ve 1990 Türkiye Güzeli haber spikeri ve sunucu Jülide Ateş, geceyi güzeller geçidine çevirdiler.

İstanbul'da yer yerinden oynadı! Giyilebilir sanat "Vanessa G", Londra'nın ardından ilk çıkarmasını İstanbul'da görkemli bir defile ve davet ile yaptı. Geçtiğimiz günlerde Londra'da yapılan ve ünlü yağmuruna dönen ana lansmanından sonraki ilk adım İstanbul lansmanı oldukça konuşulacak gibi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giyilebilir Sanat 'Vanessa G', Londra'dan Sonra İstanbul’u Salladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement