Gökhan Temel, Sükut-U Zaman Projesiyle Kuşadası'nı Salladı - Son Dakika
Güncel

Gökhan Temel, Sükut-U Zaman Projesiyle Kuşadası'nı Salladı

Gökhan Temel, Sükut-U Zaman Projesiyle Kuşadası\'nı Salladı

Sükut-u Zaman projesi kapsamında konser veren Gökhan Temel ve Sükut-u Zaman orkestrası, ilk kez Kuşadası Marina Otel’de sahneye çıktı.

27.06.2014 13:13

Sükut-u Zaman projesi kapsamında konser veren Gökhan Temel ve Sükut-u Zaman orkestrası, ilk kez Kuşadası Marina Otel'de sahneye çıktı.

HEGEM Vakfı (Hayatboyu Eğitim ve Şiddetle Mücadele Vakfı) dünyada ve Türkiye'de ses getirecek önemli bir projeye imza attı. Projenin ilk ayağı olan konser dün gece Kuşadası Marina Hotel'in sahibi Hamdi Göçen ve Hülya Göçen'in katkılarıyla gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü Diğdem Yılmaz, Sükut-u Zaman projesine Kuşadası'nda ilginin büyük olduğunu belirterek, çeşitli sosyal derneklerin ve sivil toplum örgütlerinin destek olduğu proje kapsamında konserlerin devam edeceğini ifade etti. Genç sanatçı Gökhan Temel'in önderliğinde Sükut-u Zaman orkestrası, Türkiye'nin dört bir yanında müziğin dilini ve anlatım gücünü kullanarak, hayata bağlanmamızda pozitif etki oluşturup tüm gençlere ve büyüklere ulaşmayı hedefliyor.

Gökhan Temel, çok yakında projeyle aynı ismi taşıyan "Sükut-u Zaman" single ve klip çalışmalarıyla sevenleriyle buluşacakları için heyecanlı olduklarını belirterek, ilk konserde kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.

Orkestrada; Tamer Özkan, Ali Çetin Çimen, Ayhan Yavaş, Coşkun Oskay, Coşkun Ekşi ve Cenker Sarp gibi pek çok ünlü müzik adamı da bulunuyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökhan Temel, Sükut-U Zaman Projesiyle Kuşadası'nı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement