"Gölbaşı, Üniversite Kenti Olma Yolunda İlerliyor" - Son Dakika
Güncel

"Gölbaşı, Üniversite Kenti Olma Yolunda İlerliyor"

"Gölbaşı, Üniversite Kenti Olma Yolunda İlerliyor"

Odabaşı, Ankara ve Gazi Üniversitesi sayesinde ilçenin bir üniversite kenti olma yolunda ilerlediğini söyledi.

16.05.2012 11:17

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara ve Gazi Üniversitesi sayesinde ilçenin bir üniversite kenti olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu'nun 10. kuruluş yıldönümü törenlerine katıldı. Başkan Odabaşı, başta Ankara Üniversitesi olmak üzere diğer üniversitelerin ilçeye gösterdiği ilginin Gölbaşı'na büyük katkı sağladığını söyledi.

Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu kuruluşunun 10. yıl dönümü Gölbaşı Kampusunda düzenlenen programla kutladı. Törene Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ, Kaymakam Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya ile öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program konuşma yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ, okulun Avrupa standartlarında en iyi bir şekilde yabancı diller eğitimi verdiğini ifade ederek okulun yaratılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN'DAN REKTÖRE TEŞEKKÜR

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Üniversitesi'nin yanı sıra Gazi Üniversitesi'nin ilçenin gelişiminde çok büyük katkı sağladığını söyledi. Odabaşı, "Üniversitelerimiz sayesinde Gölbaşı'mıza her geçen gün talepler artıyor ve Gölbaşı bir üniversite kenti olma yolunda hızla ilerliyor" dedi. Başkan Odabaşı, Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun 10. yıldönümünü kutladı.

BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİLER

Kuruluş yıldönümü programı konuşmaların ardından, okul öğrencilerinin dans gösterileri ile devam etti. Program sonunda günün anısına oluşturulan ağaçlandırma alanına Rektör Prof. Dr. Cemal Taluğ, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile birlikte ağaç dikti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gölbaşı, Üniversite Kenti Olma Yolunda İlerliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement