Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında toplandı.

02.09.2016 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında toplandı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda toplanan mecliste, belediyeye hibe edilmek istenen bir şirketin hisselerinin devir alınması ile hasta nakil aracı ücret tarifelerinde güncelleme yapılması görüşülerek oy birliği kabul edildi.

Belediye Başkanı Kazıcı, toplantı sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin ticari faaliyetlerinde özellikle sosyal tesislere benzer işletmelerin çalıştırılmasında yaşadığı zorlukları aşabilmek ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için bir şirkete ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Bir esnafın elinde atıl bulunan herhangi bir sorunu olmayan şirketini bedelsiz olarak kamu yararına kullanmak üzere kendilerine hibe etmek istediğini anlatan Kazıcı, şöyle konuştu:

"Meclisin uygun görüşüyle kabul edildi. Sosyal destekli hizmetlerinde kullandığımız hasta nakil aracıyla ilgili tarife çalışması vardı. Özellikle yaşlılara hizmet vermeye çalışıyoruz. Ama sosyal güvencesi olanlar için kilometre başı için bir ücret koyduk. Sosyal güvencesi ve ekonomik durumu iyi olmayan hastalarımıza kilometre sınırı olmadan her yerdeki tedavilerine ücretsiz olarak tahsis ediyoruz. Belediyenin içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. 5 yıldır beklediğimiz doğalgazla ilgili çalışmaları başlattık. Çalışma esnasında halkımızı mağdur ediyoruz. Ama zoru yaşamadan kolaya ulaşmak mümkün değil. Kış gelmeden mümkün olduğunca şehir merkezimizin ve mahalle kazı çalışmalarını bitirmiş olmak istiyoruz. Umarım çalışmalar bittiğinde sağlıklı ve temiz bir ilçeye kavuşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement