Göz Kapağı Sorunu İş Bulmasına Engel Olunca Ameliyat Masasına Yattı - Son Dakika
Güncel

Göz Kapağı Sorunu İş Bulmasına Engel Olunca Ameliyat Masasına Yattı

Samsun'da, doğuştan göz kapağı düşük olan 20 yaşındaki genç, ameliyatla sağlığına kavuştu.

15.05.2019 16:41

Samsun'da, doğuştan göz kapağı düşük olan 20 yaşındaki genç, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Atakum ilçesinde yaşayan Levent Cömert, liseyi bitirdikten sonra iş aramaya başladı. Başvurduğu yerlerden olumsuz cevap alan Cömert, arkadaşlarının da kendisiyle dalga geçmesi üzerine ameliyat olmaya karar verdi.

Ailesinin ekonomik durumunun iyi olması nedeniyle Mutluluğun Kanatları Derneğinin sahip çıktığı Cömert, özel bir hastanede ameliyat edildi.

Cömert, AA muhabirine, yaptığı iş başvurularında gözleri düşük olduğu için iş verenlerin kendisini madde bağımlısı sandığını söyledi.

Bu nedenle kimsenin kendisine iş vermediğini anlatan Cömert, arkadaşlarının da kendisiyle dalga geçmesinden dolayı sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Toplu taşıma araçlarında da insanların kendisine farklı gözle baktığına işaret eden Cömert, "Göz kapaklarımın çalışmaması nedeniyle başımı sürekli yukarıda tutarak yürüyordum. Artık ameliyat oldum ve göz kapaklarım çalışmaya başladı. Bundan sonra rahatlıkla iş bulabileceğimi düşünüyorum." dedi.

Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin ise Cömert'in gözleri kısık olduğu için iş bulamamasının sıkıntısı yaşadığını aktararak, "İş bulamamasının yanı sıra arkadaş çevresi de Levent ile dalga geçiyordu. Biz de onu bu sıkıntıdan kurtarmak için harekete geçtik. Özel bir hastanenin desteğiyle onu ameliyat ettirdik." ifadesini kullandı.

Göz Kapağı Sorunu İş Bulmasına Engel Olunca Ameliyat Masasına Yattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göz Kapağı Sorunu İş Bulmasına Engel Olunca Ameliyat Masasına Yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement