20 Dosyadan Aranması Olan Cezaevi Firarisi: Pişman Değilim - Son Dakika
Son Dakika Logo

20 Dosyadan Aranması Olan Cezaevi Firarisi: Pişman Değilim

08.03.2019 19:33  Güncelleme: 22:34

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "20 dosyadan aranmam var. Pişman değilim" dedi.

Kahramanmaraş'ta polisin şüphe üzerine yaptığı GBT sorgusunda cezaevi firarisi olduğu belirlenen ve gözaltına alınan Bünyamin K. (30), kendisini görüntüleyen gazetecilere, "20 dosyadan aranmam var. Pişman değilim" dedi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Dulkadiroğlu ilçesi Sakarya Mahallesi'nde meydana geldi. Polis, şüphe üzerine Bünyamin K.'yı durdurdu.

GÖZALTINA ALINDI

Bünyamin K.'nın GBT sorgusunda mala zarar verme, yaralama gibi çeşitli suçlardan 20 ayrı dosyadan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Bünyamin K., polisler tarafından gözaltına alınarak hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

20 Dosyadan Aranması Olan Cezaevi Firarisi: Pişman Değilim
Bünyamin K.

"BİR ŞEY YOK Kİ AÇIKLAYAYIM"

Bünyamin K., hastane çıkışında gazetecilerin fotoğrafını çekmesi üzerine gülerek 'Yetmez mi?' dedi. Bünyamin K., neden gözaltına alındığının sorulması üzerine ise "Ne açıklaması yapacağım, bir şey yok ki açıklayayım. 20 dosyadan aranmam var. Pişman değilim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 20 Dosyadan Aranması Olan Cezaevi Firarisi: Pişman Değilim - Son Dakika


Advertisement