GS TV Spikeri Çılgına Döndü! - Son Dakika
Güncel

GS TV Spikeri Çılgına Döndü!

M.United - Galatasaray maçında hakem penaltıyı vermeyince olanlar oldu, spiker adeta çılgına döndü.

20.09.2012 08:47  Güncelleme: 09:14

M.United - Galatasaray maçının ilk yarısının son dakikalarındaki pozisyonda hakem penaltıyı vermeyince maçı canlı yorumlayan GS TV spikeri adeta çılgına döndü.

HAKEM HATASI HERKESİN GÜNDEMİNDEYDİ

Galatasaray'ın tecrübeli hocası Fatih Terim, 1 - 0 kaybedilen Manchester United karşılaşması sonrası katıldığı basın toplantısında hakemi eleştirmişti.

Karşılaşmanın ilk dakikasında Umut Bulut'a ceza sahası içinde yapılan faule penaltı verilmemesini eleştiren Terim, "Penaltı Old Trafford'da olunca Alman hakem görmüyor galiba. Burada bunu görsünler diye 5 tane hakem var zaten" diye konuşmuştu.

İNGİLİZ BASINI BİLE GALATASARAY'A HAK VERDİ

Türkiye'deki tüm futbol yorumcuları penaltı konusunda hak verirken, Galatasaray'ın hakkının yendiğini söyleyen dürüst İngiliz gazeteleri de vardı. İngiltere'nin meşhur gazetelerinden Sun büyük bir dürüstlükle Gaatasaray'ın penaltısının verilmediğini yazdı. İşte o yorumlar

AHMET ÇAKAR: Yüzde yüz penaltı ya, yuh!

METİN TOKAT: Umut'un pozisyonu penaltı.

MUSTAFA ÇULCU: Wolfgang Stark, daha ilk dakikada Umut'a yapılan penaltıyı ve sarı kartı atladı. Yazık.

The Sun Gazetesi, M.United yenilgisi sonrası "G.Saray çok şanssızdı. Hakem, Evans ve Vidic'in pozisyonlarında penaltı kararı vermedi. Kaçan goller de Manchester'e korku yaşattı"

GS TV Spikeri Çılgına Döndü!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel GS TV Spikeri Çılgına Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement