GSA Saat Yaz Saydamlığını Bileklere Taşıyor - Son Dakika
Güncel

GSA Saat Yaz Saydamlığını Bileklere Taşıyor

GSA Saat Yaz Saydamlığını Bileklere Taşıyor

GSA, yaz mevsimini beyaz bir tül hafifliğiyle yaşamak isteyenler için şık ve sade yaz saatlerini beğeniye sunuyor.

17.06.2013 12:25

Diğer yaz aksesuarlarıyla şık bir bütünlük sağlayarak baştan ayağa estetik bir yaz görüntüsü sunan GSA saat koleksiyonu sezonun enerjik havasını gözalıcı bir sadelik ile dengeliyor.

Anne Klein saatler, şıklığı sadelikle teşhir etmek isteyenlerin tercihi oluyor…

Modayı hayatlarının merkezine yerleştiren kadınların tercih ettiği marka Anne Klein, yaz mevsiminin hafif ruhunu en şık sadelikle süslemek isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Beyaz ve pudra rengi gibi yazın uçuk tonlarına hakim olan saatler, altın ve bronzla zenginleştirilerek hem şık hem de yaza yakışır bir hafiflik sunuyor.

Anne Klein'ın yaz saydamlığını yansıtan geniş ürün yelpazesine, Watch Home Mağazaları ve seçkin saatçilerden ulaşılabiliyor.

Candino saatler ile gökyüzünü görmek için bileğe bakmak yeterli…

İsviçre'nin ünlü saat markası Candino, kadınlara ve erkeklere hitap eden lüks ve modern modellerini yaz saydamlığına boyuyor. Yazın hafifliğini en şık ve sade şekilde süslemek isteyenler,Candino'nun beyaz renkli altın yansımalara sahip retro saat koleksiyonunu tercih ediyor., Kadranında günbatımının en uçuk renklerine birarada yer veren beyaz deri kayışlı model ise gökyüzünün en güzel halini bilekleree taşıyor.

U.S. Polo Assn saatler ile beyazın bambaşka boyutuyla tanışın…

Amerikan Polo Derneği'nin resmi markası olan U.S. Polo Assn.; beyazın asil görünümünden vazgeçemeyenlerin tercih ettiği marka oluyor. Hem erkek hem de kadın için geniş ürün yelpazesiyle sezondaki yerini alan marka, yaza yakışır beyazın şıklığını swarovski taşlarla süslüyor. Koleksiyonunda retro altın yansımalarının yarattığı havayı da eksik etmeyen U.S. Polo Assn aynı zamanda logosunda polo oyuncularının görseline yer vererek farklılığını ortaya koymak isteyenlerin de tercihi oluyor.

Festina saatler ile beyaz hiç bu kadar görünür olmamıştı…

İsviçre'nin dünyaca ünlü saat markası olan ve ulaşılabilir lüksü tüketiciyle buluşturan Festina, yaz mevsimini tüm masumiyetiyle solumak isteyenlerin bileklerini süslüyor. Kadranından kayışına, akrebinden yelkovanına kadar her ayrıntısıyla zamana apayrı bir değer kattığını gösteren marka, estetiklikle harmanladığı beyaz saflığıyla tüm renkleri kıskandırıyor. Yaz sadeliğini beyaz kayış ve zirkon taşlarla süsleyerek masumiyetin başka bir boyutunu gözler önüne seren Festina saatler, çelik kasalı ve sportif modelleriyle erkekleri hiç olmadığı kadar saydamlık ve masumiyetle buluşturuyor.

Festina saatlere, Watch Home Mağazaları ve seçkin saatçilerden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GSA Saat Yaz Saydamlığını Bileklere Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement