Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta Açıklaması

Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta Açıklaması

Gübre Fabrikaları T.A.Ş.(GÜBRETAŞ) Genel Müdürü Osman Balta, son yıllardaki istikrarlı yükselişle satış, ciro ve karlılık rekorları kırmayı gelenek haline getiren GÜBRETAŞ'ın 2012 yılını yeni satış rekoruyla tamamladığını belirterek, yılı 1...

20.01.2013 11:58

Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Genel Müdürü Osman Balta, son yıllardaki istikrarlı yükselişle satış, ciro ve karlılık rekorları kırmayı gelenek haline getiren GÜBRETAŞ'ın 2012 yılını yeni satış rekoruyla tamamladığını belirterek, yılı 1 milyon 551 bin tonluk satışla tamamlamanın yanı sıra Anadolu'nun her iline ulaşan, 2 bine yakın noktada yaklaşık 150 bin kişiye eğitim verdiklerini kaydetti.

Şirket açıklamasına göre, GÜBRETAŞ'ın bu yılki Satış Değerlendirme Toplantısı 18-20 Ocak tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı'da gerçekleştirildi.

Satış müdürlükleri ve müşteri temsilcileri sayesinde tüketicilerin ürünleri kullanması ve sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Balta, müşteri beklentilerini erken tespit ederek piyasada sürekli etkin olmayı sağladıklarını kaydetti.

Rekabetin sadece fiyat üzerinde yapıldığı sektörde, ürün ve hizmetleri farklılaştırarak daha fazla fayda sağlamayı amaçladıklarını anlatan Balta, son yıllardaki istikrarlı yükselişle satış, ciro ve karlılık rekorları kırmayı gelenek haline getiren GÜBRETAŞ'ın 2012 yılını yeni satış rekoruyla tamamladıklarını, yılı 1 milyon 551 bin tonluk satışla tamamlamanın yanı sıra Anadolu'nun her iline ulaşan, 2 bine yakın noktada yaklaşık 150 bin kişiye eğitim verdiklerini ifade etti.

60 yılı aşan köklü bir tecrübeye sahip olan GÜBRETAŞ'ın sosyal sorumluluk algısıyla ülke tarımının gelişmesi için gayret gösterdiğinin altını çizen Balta, şunları kaydetti:

"Bu amaçla 'Bilinçli üretici kazanır' sloganıyla kasaba ve köylere kadar ulaşarak verdiğimiz çiftçi eğitim toplantılarında her yıl daha fazla insana ulaşarak, tarımsal üretimdeki kalite ve verimliliği yükseltmek, sahadaki bu ekiplerimizin temel önceliği ve en önemli misyonudur. 60. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ, 2012 yılında çiftçi ve bayilere yönelik iki büyük satış kampanyası düzenliyor. Şirketin 'Nar Gibi Kampanya' ve

'GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de' adıyla düzenlenen kampanyalarına 1 milyondan fazla katılım oldu. 2013 yılının tarım alanındaki tüm paydaşlara bolluk, bereket ve başarılar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl da GÜBRETAŞ olarak son senelerdeki istikrarlı büyüme çizgisini korumayı ve daha öteye taşımayı hedefliyoruz."

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Genel Müdür Yardımcıları Tahir Okutan ve Yakup Güler, Satış Müdürü İsmet Kirkit, Pazarlama Müdürü Yusuf Karatekin, Kalite ve Ürün Geliştirme Müdürü Muharrem Akyıldız ile 7 ildeki bölge satış müdürleri ve çalışanlar olmak üzere 70 kişi katıldı.

Şirketin 2012 yılı satışlarının değerlendirildiği toplantıda, ayrıca 2013 yılına ilişkin hedefler, kampanyalar ve bilinçli tarıma yönelik eğitim çalışmaları da konuşuldu.

Sahayla ilgili problemler ve çözüm önerilerinin de ele alındığı toplantıda, 2012'de şirketin satış rekoru kutlama pastası kesildi ve buluşmanın bir günü iş ve iletişim geliştirme eğitimlerine ayrıldı.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement