Gül Gölge'den Yeni Yıl Tüyoları - Son Dakika
Güncel

Gül Gölge'den Yeni Yıl Tüyoları

Gül Gölge\'den Yeni Yıl Tüyoları

Gül Gölge, Lara Sayılgan'ın fotoğraflarını çektiği, Love My Body yılbaşı özel çekiminde hem kendi yılbaşı gecesinden bahsetti hem de bayanlara gece için önerilerde bulundu.

26.12.2013 10:18  Güncelleme: 10:16

"EĞLENMEK İÇİN ÇIKTIĞINIZI UNUTMAYIN VE ABARTIDAN KAÇININ"

Ünlü oyuncu ve güzel sunucu Gül Gölge, Lara Sayılgan'ın fotoğraflarını çektiği, Love My Body yılbaşı özel çekiminde hem kendi yılbaşı gecesinden bahsetti hem de bayanlara gece için önerilerde bulundu.

Güzel sunucu Gül Gölge" Yılbaşı benim için özel bir gün ailemle beraber vakit geçirmeyi seviyorum. Böyle özel günlerde hediye almayı severim. Ama beni en çok etkileyen çocuklarımın bana hazırladıkları kartlar... Genelde özel gecelerde ailem ve sevdiklerimle yemek organizasyonu yaparak keyifli vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Eğlenmek için dışarı çıkacak bayanlar içinse önerilerim, eğlenmek için dışarı çıktıklarını unutmasınlar ve rahat hissedecekleri detaylarla şıklık verebilecekleri kıyafetleri tercih etsinler. Çok makyaj ve kalıp saç modellerinin abartısından kaçarak doğal tonlarla her şekilde şıklığı yakalayabilirler" dedi.

YENİ YIL'da MODA DA ÖZGÜRLÜK

Modaya farklı bir bakış açısıyla yeni bir soluk getirmek üzere bir araya gelen, moda dünyasının güçlü giyim markası Love My Body ve oyuncu sunucu Gül Gölge, yılbaşı gecesi için moda severlere geniş ürün yelpazesiyle, muhteşem tasarınlarıyla gecenin en şık bayanı olmayı vadediyor.

Sofistike, feminen, şık, sade, spor bir çok tasarımıyla "My Touch" Love my Body koleksiyonu, yılbaşı gecesi ne giysem çelişkisine son veriyor.

Love my body 2014 Kış "My Touch" koleksiyonundan dilediğiniz kıyafeti www.lovemybody.com.tr online shop sitesinden ve Love my body mağazalarından (ANKAMALL AVM, MARMARAPARK AVM, ANTALYA TERRA CITY AVM, ANTALYA ÖZDİLEK AVM, ANTALYA MİGROS AVM, İSTANBUL FORUM AVM, NİŞANTAŞI, MALTEPE PARK AVM, MARMARA FORUM AVM, CAROUSEL AVM, İSKENDERUN PRİME MALL AVM, BODRUM OASIS AVM, ARENA PARK AVM, ANTAKYA PRIMEMALL AVM, GAZİANTEP) sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gül Gölge'den Yeni Yıl Tüyoları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement