Gümüş Kız Neslihan Eskişehir'i Sevince Boğdu - Son Dakika
Güncel

Gümüş Kız Neslihan Eskişehir'i Sevince Boğdu

Gümüş Kız Neslihan Eskişehir\'i Sevince Boğdu

Londra Paralimpik Olimpiyatlarında masa tenisinde gümüş madalya kazanan Neslihan Kavas'ın evinde heyecan ve mutluluk bir arada yaşandı.

04.09.2012 10:17

Londra Paralimpik Olimpiyatlarında masa tenisinde gümüş madalya kazanan Neslihan Kavas'ın evinde heyecan ve mutluluk bir arada yaşandı.

Avrupa ve Türkiye'de kazandığı ödüllere 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatlarında bir gümüş madalya ekleyen Neslihan Kavas'ın final maçını evinde yakınları ile izleyen anne Fevziye Kavas, maç öncesinde kızına başarılar dileyerek, "Çok heyecanlıyım, yavruma başarılar diliyorum. Her zaman arkasındayız zaten aile olarak, Eskişehir halkı olarak. Gerçekten çok büyük dualar gönderiyoruz çevremizden. İnşallah büyük başarıyla döner. Kızımla telefonda görüştüm. Sesi sakin geliyordu. Teselli etmeye çalıştım tabii ki" dedi.

Final maçını izleyen anne ve yakınları büyük heyecan yaşarken, Kavas ailesi gümüş madalya kazanan kızlarını alkışlarla kutladı. Kızıyla gurur duyduğunu söyleyen anne Kavas, sonraki olimpiyatlarda altın madalya kazanmasını arzu ettiğini söyleyerek, "Çok mutluyuz. Final oynaması çok büyük bir sürprizdi bizim için. Yavrumla gurur duyuyorum. Türkiye'mize gümüş madalya kazandırdı. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Büyük mutluluk duyduklarını belirten İl Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Aksoy ise, "Bir önceki olimpiyatlarda bronz, şimdi gümüş madalya kazandık. Altın madalyaya çok yaklaştık. 2016'da altın madalya bekliyoruz. Ülkemiz ve Eskişehir adına çok güzel bir duygu. İnşallah başarılarının devamı gelir" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüş Kız Neslihan Eskişehir'i Sevince Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement