Gümüşhane'deki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi ) - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'deki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi )

Gümüşhane\'deki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi )

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 1'i çocuk 4 kişi Trabzon' da toprağa verildi.

05.10.2012 21:56

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 1'i çocuk 4 kişi Trabzon' da toprağa verildi.

Kaza, akşam saatlerinde Gümüşhane - Trabzon Karayolunun 24'üncü kilometresinde meydana geldi. Cihan Şen'in kullandığı 29 AL 706 plakalı mikser ile Bayburt'ta bir yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra Trabzon'a döndükleri öğrenilen Adem Gölcü yönetimindeki 61 VA 930 plakalı otomobil, Torul İlçesi Yarlar Mahallesi mevkisinde çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Adem Gölcü (45), oğlu Emirhan Gölcü (8) ile kız kardeşi Asuman Özdemir (42) ve akrabaları olan Sebahattin Ateş (42) olay yerinde öldü. Yaralanan sekiz aylık hamile Nurcan Gölcü (31) ise Torul Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Adem Gölcü ile oğlu Emirhan Gölcü ve kız kardeşi Asuman Özdemir ile akrabaları Sebahattin Ateş'in Yavuzselim Cami'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'un Ak Parti'li Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeler, namazın ardından Bostancı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaralanan ve hastanede tedavisi süren Nurcan Gölcü ile bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'deki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement