Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor'un kulüp başkanı İdris Çimen, pazar günü kendi sahalarında Dardanelspor ile yapacakları maçtan 3 puan ilea ayrılmak istediklerini söyledi.
Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştıkları İnegölspor'u mağlup ederek kritik bir 3 puan aldıklarını ve bunu Dardanelspor'u da yenerek süslemek istediklerini kaydetti.
Ligde 20 puan ile 7. sırada bulunduklarını belirten Çimen, "Zirve yarışındaki rakiplerimizden İnegölspor'u mağlup ederek puanımızı 20'ye çıkardık ve rakiplerimizle puan farkını azalttık. İnegöl deplasmanından haklı bir galibiyetle döndük. İyi oyunumuzu 3 puanla süslemeyi başardık. Şimdi hedefimiz Dardanelspor'u da mağlup ederek çıkışımızı sürdürmek ve zirve yarışına tutunmak. Hafta sonu konuk edeceğimiz Dardanelspor'u da mağlup ederek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
Çimen, Dardanelspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini ancak maçta taraftar desteğini de arkalarında hissetmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:
"Başarıya giden yolda taraftar bir takımın arkasındaki en büyük güçtür. Biz taraftarımızdan ne yazık ki beklediğimiz gücü alamıyor, destek görmüyoruz. Hafta sonu tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Hep birlikte el ele verip yakaladığımız çıkışı sürdürelim." - Gümüşhane
Son Dakika › Güncel › Gümüşhanespor Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.