Güneşi Gören Marmarisliler Sokağa Döküldü - Son Dakika
Güncel

Güneşi Gören Marmarisliler Sokağa Döküldü

Güneşi Gören Marmarisliler Sokağa Döküldü

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yağmurlu bir haftanın ardından bulutsuz gökyüzünde azda olsa etkisini hissettiren güneş, vatandaşları mutlu etti.

04.01.2015 11:02

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yağmurlu bir haftanın ardından bulutsuz gökyüzünde azda olsa etkisini hissettiren güneş, vatandaşları mutlu etti. Sokağa dökülen vatandaşlar; kafeterya, park ve bahçeleri dolup taşırdı.

Aralıklarla süren sağanak yağmurun hafta içi olumsuz etkilediği Güney Ege Bölgesi'nin turistlik ilçesi Marmaris'te, açık olan gökyüzünde güneş az da olsa kendini hissettirdi. Hava sıcaklığının 15 derecede seyrettiği ilçede vatandaşlar, sokağa döküldü. Yat Limanı, Uzunyalı Mevkii ve Kordon Caddesi'ndeki deniz manzaralı kafeteryalar dolup taştı. Bazı vatandaşlar oltalarını kaparak balık avına dahi çıktı. Çocuklu ailelerin park ve bahçelere giderek temiz havanın keyfini sürdü. Yakınlarını ziyaret etmek için ilçeye Denizli'den gelen Melek Diyar, "Marmaris çok güzel. Burası cennetten bir köşe. Güneşli havanın tadını gezerek, bol bol fotoğraf çektirerek çıkartıyoruz" dedi. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, "Yalancı bahar hafta ortasına kadar etkisini sürdürecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güneşi Gören Marmarisliler Sokağa Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement