Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti

Oyuncu Gürgen Öz, bineceği uçak rötar yaptığı için bir kadın personele ağza alınmayacak sözler söyleyen kadına sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tepki gösterdi.

26.04.2019 16:04  Güncelleme: 16:05

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince yolcular yer hizmeti veren personele tepki gösterdi. Bir yolcunun hakarete varan tepkisi kameralara yansıdı.

Funda Esenç isimli kadın yolcu hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen, herhangi bir şikayet beklemeden soruşturma başlattı.

"GÜN GEÇMİYOR Kİ BİR ÇİRKEFLİK YAŞANMASIN"

Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olaya bir tepki de oyuncu Gürgen Öz'den geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gürgen Öz, şunları söyledi:

"Arkadaşlar tam kendi kendimi gülerken yakaladım. Şimdi diyeceksiniz ki niye? Gün geçmiyor ki güzel memleketimde bir çirkeflik yaşanmasın. Biliyorsunuz, İstanbul Havaalanı'nda kadının birisi sırf uçak rötar yaptı diye yer hostesine 'Sokak ş*rf*ntsı' dedi. Bu kadar düştü yani. Şimdi bu tipe bayılıyorum ben bizim memlekette.

"DAHA İNSAN OLAMAMIŞ TİPLER"

Şıkır şıkır giyinir, param var diye kendisini bir şey sanabilir, para verdi diye herkesi hakir görüp herkese yukarıdan bakabilir. Bu profil çok meşhur bizim memlekette. Böyle görgüsüz, bomboş, daha insan olamamış tipler, bunlar her yerde. Bu zaten daha uçak havalanmadan uçmaya başlamış. Kendisini yukarıda görüyor, havalanmış. Fakat yer hostesi ona bir tane çakacakken vazgeçiyor, insanlığını koruyor, yükseliyor, yüceliyor, onu yerin dibine sokuyor."

Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti
Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti

Son Dakika Güncel Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • İslamolmadan: Edep haya din iman olmazsa daha çok şeyler göreceğiz. İslamdan uzaklaşmayın, Allaha koşun 10 3 Yanıtla
    Piskopat Avcisi: Islamolmadan: Her canli ölümü tadacak ve bana geri dönecek. Islam dan uzaklasmiyoruz zaten. Biz aklimizi kullanmadigimiz icin Islam bizden uzaklasiyor... Cenab-i Allah "aklini kullanmayan toplumlarin üzerine pislik yagdiririm" buyuruyor. 2 0
  • babanın oğlu kemal: İNSANIMIZ HERGÜN DAHA DA YOZLAŞIYOR... 7 0 Yanıtla
  • Almanya: Okadar guzel anlatdinki 100nr sind..) 6 0 Yanıtla
  • efe: Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok Nice elbiseler gördüm içinde insan yok şair ne güzel söylemiş önce insan olmak lazım 5 0 Yanıtla
  • Mühendis : Evet oyuncu sistem ettiğine göre herkes yoluna baksın 4 0 Yanıtla
  • Serhannn: Paran var ne...Kaç para ki Marmaris-Istanbul uçak bileti...Saygisizlik... 4 0 Yanıtla
  • Mert: ADAMSIN BEE ABİ 3 0 Yanıtla
  • tunç06: HAK ARAMAK SUÇ OLMUŞ ..KADIN UÇAK ZAMANIN DA NİYE KALKMIYOR DİYOR ? ÖGRENEMEDİNİZ DİYOR NE VAR BUN DA HAKARETMİ BU ŞİMDİ ? GÖREVLİ ÜSTÜNE YÜRÜYOR KADININ BU SUÇ ASLIN DA SUSUN OTURN KONUŞMAYIN DİYROSUNUZ YANİ ..YERSE 1 1 Yanıtla
  • Ali Taş: zamlar olan fakıre oluyor fakirin ekmeyi küçüldükçe küçülüyor emekliyi asgeri üçretbile almıyorum emekl ollalı onbeş yıl oldu asgari üçretbile alamıyorum intibak verceklerdi yıan hikayesine dondu atı yıl oldu emekl açından olmüş kin umrunda mazda verirler intibakı bunu reva görenler utansın lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar zam zamanı masal anlatıyorlar bırakında emekli son demlerinde rahat yaşasın 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement