Gürültülü İçki İçti Diye İşyerini Basıp Dövdüler

Deri Tasarımcısı Mehmet Akif Şenoğlu, Beyoğlu'ndaki İşyerini Basan 10 Kişi Tarafından Dövüldü. İddiaya Göre Şahkulu Bostan Sokak'taki "Galeri Ars" Adlı Resim, Heykel ve Seramik Atölyesinin Sahibi Mehmet Akif Şenoğlu, Önceki Gece, Yurt Dışından Gelen Misafirleriyle Saz Çalıp Türkü Söyleyerek İçkili Eğlence Düzenledi.
DERİ tasarımcısı Mehmet Akif Şenoğlu, Beyoğlu’ndaki işyerini basan 10 kişi tarafından dövüldü. İddiaya göre Şahkulu Bostan Sokak’taki "Galeri ARS" adlı resim, heykel ve seramik atölyesinin sahibi Mehmet Akif Şenoğlu, önceki gece, yurt dışından gelen misafirleriyle saz çalıp türkü söyleyerek içkili eğlence düzenledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde işyerine gelen eli sopalı 10 kişilik grup, kapı önünde kendilerini engel olan Şenoğlu’na vurmaya başladı.
"Mübarek perşembe günü içki mi içilir", "Bu kadar gürültü yapılır mı" diye bağıran gruptakilerden bir kısmı işlerlerinin camlarını kırdı ve Şenoğlu’nu darp etti. Başından ve sırtından aldığı darbelerle yaralanan Şenoğlu arkadaşları tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başına 15 dikiş atılan ve sırtında ezilme olan Şenoğlu yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.