İPSALA'DA DOLU ÇELTİK TARLALARINA ZARAR VERDİ - Son Dakika
Güncel

İPSALA'DA DOLU ÇELTİK TARLALARINA ZARAR VERDİ

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali ve Balabancık, Sultanköy, Paşaköy ile Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı köylerinde sabah saatlerindeki dolu yağışı yaklaşık 10 bin dönüm ekili çeltik arazisine zarar verdi.

12.10.2021 15:51  Güncelleme: 20:27

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali ve Balabancık, Sultanköy, Paşaköy ile Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı köylerinde sabah saatlerindeki dolu yağışı yaklaşık 10 bin dönüm ekili çeltik arazisine zarar verdi. Sarıcaali köyünde yaklaşık 9 bin dekar, Balabancık köyünde ise bin dekar ekili çeltik tarlasında büyük zarara neden olduğu belirtildi. Zarar gören diğer tarlalarda hasar tespit çalışmalarına başlandı.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI'DA DOLU VE YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Trakya'ya etkisi altına alan sağanak, Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde de etkili oldu. 10 dakika süren sağanak ve kısa süreli dolu, cadde ve sokakların suyla kaplanmasına neden oldu. Yağışa hazırlıksız yakalananlar ise saçak altlarına sığındı. Yağış bir süre sonra etkisini kaybederken, yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araç sürücüleri trafikte ilerlemekte zorlandı.

İPSALA\'DA DOLU ÇELTİK TARLALARINA ZARAR VERDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İPSALA'DA DOLU ÇELTİK TARLALARINA ZARAR VERDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement