
Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce, İzmirlioğlu Huzurevi personeli ve yaşlılara yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı açıklamada, personele ve yaşlılara yangın, yangından korunma ve müdahale konularında uygulamalı eğitim verildiğini belirtti.
Büyüklerin tatbikata ilgiyle katıldığını aktaran Posbıyık, "Bu tatbikatların yangınla mücadelede çok faydalı olduğunu biliyoruz. Yangın ve yangına müdahale, acil durumlarda nasıl hareket edileceği uygulamalı anlatıldı. Temel Deprem Bilgisi kitapçığımızı da dağıttık." ifadesini kullandı.
Ekipler ayrıca, Ereğli Devlet Hastanesinde, Afet ve Acil Planları kapsamında düzenlenen tatbikata 1 araç ve 3 personelle katıldı.???????
Son Dakika › Güncel › Ereğli'de itfaiyeden huzurevi sakinlerine yangın tatbikatı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.