Zeynep Doğa Yaman ve Tüylü Bloğu Instagram'da Rekora Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Zeynep Doğa Yaman ve Tüylü Bloğu Instagram'da Rekora Koşuyor

Zeynep Doğa Yaman ve Tüylü Bloğu Instagram\'da Rekora Koşuyor

Zeldoa ismiyle de tanınan Zeynep Doğa Yaman, Instagram'da pek çok kişi tarafından takip edilen tam bir hayvansever. Can dostum dediği köpekleri ile yaptığı paylaşımlar ve bu köpeklerden ilham alarak yaratmış olduğu markası ile 92 binden fazla takipçi sayısına kısa bir zamanda ulaşabilmeyi başarmış.

27.10.2021 14:04  Güncelleme: 14:08

Özellikle instagram'daki gönderilerinde paylaştığı poodle ve pomeranian boo cins köpekler ile çok fazla ilgi topluyor. Köpeklerinin satılık olmadıklarını belirten Zeldoa bloğunda bu köpekler ile ilgili bilgi vermeyi de unutmuyor. Pomeranian boo Mini markasının kurucusu olan zeldoa bloğu ile ilgili olarak da "Küçük ve tam bir insan dostu olan bu canlar benim için çok önemli. Onların mutlu yuvalarda olması beni çok sevindiriyor.

Güzel bakım ve mutlu bir ailede görmek benim için çok önemli. Bu markanın da amacı bu diyebilirim. Onlar bize muhtaçlar ve tabi ki biz de onların sevgisine muhtacız. Zeki, dost canlısı, oyuncu ve dışa dönük olan pomeranian boo cinsleri genelde 2,5 ya da 3 kg ağırlığına ulaşabilirler. Çok aktiftirler ve genelde ilgi isterler. Kabaca bir tanım ile kucak köpeği diyebiliriz onlar için. Instagram hesabımda ben de bu canlıların özellikleri ve benzeri şeyleri gönderi olarak paylaşıyorum. Türkiye de süs köpeği olarak da biliniyor bu cinslerdir." diyerek açıklamada bulundu.

Zeldoa, aynı zamanda sosyal medya hesabında çok aktif olan ve sürekli gönderi paylaşan yaklaşık 92 bin kişilik takipçisi olan bir fenomen. Birbirinden güzel pomeranian boo cinsi köpekleri paylaşarak bu mükemmel canlıları insanlara tanıtıyor ve onlar ile ilgili fotoğraflar yüklüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeynep Doğa Yaman ve Tüylü Bloğu Instagram'da Rekora Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement