Hakan Altuğ Tanıklığında Sahnede Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Hakan Altuğ Tanıklığında Sahnede Evlilik Teklifi

Hakan Altuğ Tanıklığında Sahnede Evlilik Teklifi

Sapanca'da bir sünnet düğününde sahne alan Hakan Altuğ şarkılarını söylerken sahneye gelen bir gencin isteğini kırmayarak onun sevdiği kıza evlenme teklifi yapmasına yardımcı oldu.

02.07.2013 16:05

Sapanca'da bir sünnet düğününde sahne alan Hakan Altuğ şarkılarını söylerken sahneye gelen bir gencin isteğini kırmayarak onun sevdiği kıza evlenme teklifi yapmasına yardımcı oldu. Sanatçı daha sonra da onları şaka yollu evlendirdi.

Sapanca'da dün akşam bir sünnet düğününde sahneye çıkan Hakan Altuğ'un yanına gelen 23 yaşındaki Göksel Gürsoy adlı genç, sevdiği kız arkadaşının burada olduğunu ve ona evlenme teklif etmek istediğini söyledi. Altuğ mikrofonu gence vererek onun sevdiği genç kız olan 22 yaşındaki Simge Demirhan'ı sahneye davet ettirdi. Genç kızın da sahneye gelmesiyle Göksel Gürsoy evlilik teklifini yaptı. Evet cavabı gelince Hakan Altuğ da 'Sapanca Belediyesinin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak gençleri evlendiriyoruz' dediyerek şaka yollu onları evlendirdi. Gernçlerin sahnedeki bu evlilik teklifi ve teklifin kabul edilmesi davetliler tarafından da büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakan Altuğ Tanıklığında Sahnede Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement