Hakkari Belediyesi Yaşlılara Destek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Hakkari Belediyesi Yaşlılara Destek Oluyor

Hakkari Belediyesi Yaşlılara Destek Oluyor

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in talimatıyla kurulan Yaşlı Destek Birimi (YADES) ekibi, yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. YADES ekibi, 65 yaş ve üstü yaşlıları ziyaret ederek taleplerini alıyor ve psikososyal destek, hasta yönlendirme, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi hizmetler sunuyor.

03.11.2023 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in talimatıyla yaşlı çınarların ihtiyaçlarını gideren Yaşlı Destek Birimi (YADES) ekibi, yaşlıların umudu olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürün Hakkari Belediyesi, 65 yaş ve üstü vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek amacıyla hazırlanan "Çınarları yaşatmak" projesi ile yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. YADES ekibi, Hakkari merkezde ikamet eden 65 yaş ve üstü yaşlıları ziyaret ederek taleplerini alarak psikososyal destek, hasta yönlendirme, sosyal ve kültürel etkinlikler, kuaförlük hizmeti, yaşlının yaşam alanı, teknik destek ve bunun gibi hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam ediyor. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari Belediyesi Yaşlılara Destek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement