Hakkari'den Gazze'ye Yardım Eli - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Hakkari'den Gazze'ye Yardım Eli

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kur'an kursu öğrencileri, Gazze'deki çocuklar için yardım kolileri ve harçlıklar gönderdi.

Hakkari'de Kur'an kursu öğrencileri, hazırladıkları yardım kolileri ve biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki çocuklara gönderdi.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Ahmed-i Hani Kur'an kursu öğrencileri, İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şube Başkanı Hüseyin Okuş'u ziyaret etti.

Minik öğrenciler, Gazzeliler için hazırladıkları yardım kolileri ile harçlıklarını biriktirdikleri kumbaraları Okuş'a teslim etti.

Öğrencilere teşekkür eden Okuş, "Kur'an kurslarında ahlaklı, inançlı ve diğergamlık duygusuna sahip çocukların yetiştirilmesi ülkemiz ve Müslüman aleminin geleceği için büyük bir nimettir. Çocuklara sahip çıkmalıyız. Kur'an ve Peygamber Efendimizin ahlakıyla yetişmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı çocuklara, teşvik eden öğreticilere ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA