Hakkari Emniyet Müdürü Ergüder, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Emniyet Müdürü Ergüder, Görevinden İstifa Etti

Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, görevinden çekilme talebinde bulundu. Ergüder, Hakkari'ye bizzat Başbakan Erdoğan tarafından gönderilmişti.

28.02.2014 00:03  Güncelleme: 08:40

2011 yılından itibaren 3 yıldır Hakkari Emniyet Müdürluğu görevini sürdüren Tufan Ergüder'in, bugün itibarıyla görevinden çekilme talebinde bulunduğu ifade edildi.

Ergüder'in, istifa gerekçesini "özel nedenler" olarak gösterdiği belirtiliyor.

İSTANBUL'DA GÖREV YAPTI

2011 yılında 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek Hakkari'ye tayini çıkan Ergüder, daha önce uzun yıllar İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ve İstanbul Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

BAŞBAKAN 'ÖZEL MİSYONLA' GÖNDERDİ

Tufan Ergüder, İstanbul Terör Şube'de görev yaptığı iki yıllık dönemde, Ergenekon, Balyoz ve KCK gibi operasyonları yapan ekip içerisinde yer aldı. Emniyet çevrelerinde 'İstanbul'da terörü bitiren adam' olarak tanınan Ergüder'in Hakkari'ye tayinini, dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından özel olarak istendiği belirtilmişti. Başbakan Tayyip Erdoğan ise o dönemde, "Güneydoğu'ya en başarılı müdürlerimizi tayin edeceğiz" şeklinde açıklama yaparak Tufan Ergüder'i işaret etmişti.

Hakkari Emniyet Müdürü Ergüder, Görevinden İstifa Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari Emniyet Müdürü Ergüder, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • söz: darısı başımızdakinin başına ozman huzur olacak emin olun 91 28 Yanıtla

Advertisement