Hakkari Kayak Sporunun Önemli Merkezi Yüksekova'ya Yeni Tesis - Son Dakika
Güncel

Hakkari Kayak Sporunun Önemli Merkezi Yüksekova'ya Yeni Tesis

Kayak sporunun önemli merkezi Yüksekova'ya yeni tesisHAKKARİ'nin Yüksekova Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, ilçeye Türkiye Kayak Federasyonu'yla birlikte yeni bir kayak merkezinin yapılması için çalışmalara başlandığını söyledi.

13.10.2017 13:15

Kayak sporunun önemli merkezi Yüksekova'ya yeni tesis

HAKKARİ'nin Yüksekova Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, ilçeye Türkiye Kayak Federasyonu'yla birlikte yeni bir kayak merkezinin yapılması için çalışmalara başlandığını söyledi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kaşıkçı, kayak sporunda bugüne kadar çok sayıda milli sporcunun yetiştiği ilçeye yapılacak yeni kayak merkeziyle ilgili bilgi verdi. Kaşıkçı, Yüksekova'ya 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kamışlı Köyü'nde, 200 metrekarelik alan üzerinde yapım çalışalarına başlanan tesisin gençler için çok iyi olacağını belirtti. Yüksekova Belediye Başkanvekili Kaşıkçı, şöyle konuştu:

"Kayak sporu, buranın olmazsa olmazıdır. Geçlerimizin en fazla milli olduğu bir alan. Dünya çapında milli sporcularnı yetiştiği, ilçemizde spor alanında çok yetenekli gençlerimiz var. Gençlerimiz, en çok da kayak sporuna ilgi gösteriyor. Bu nedenle Türkiye Kayak Federasyonu ve Yüksekova Belediyesi olarak yeni bir kayak merkezi yapıyoruz. Bu merkezimizin alt yapı çalışalarına başlandı. Gençlerimizin daha önce antreman yaptığı bölgelerde eksiklikleri vardı. Eksikliklerinden bir taneside orada oturup bir çay içebilmesi ya da kıyafetlerini değişitireceği ve lavabausunu kullanabileceği alan yoktu. Alt yapı çalışmalarına başladığımız bu kayak tesisimizin hizmete açılmasıyla birlikte kayak sporuna ilgisi olan gençlerimiz daha rahat bir ortamda kayak yapabilme imkanına kavuşacak."

Hakkari Kayak Sporunun Önemli Merkezi Yüksekova\'ya Yeni Tesis
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Kayak Sporunun Önemli Merkezi Yüksekova'ya Yeni Tesis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement