Halil Er'den Burdur Türküleri - Son Dakika
Güncel

Halil Er'den Burdur Türküleri

Halil Er\'den Burdur Türküleri

Grup Yarenler eşliğinde sahneye çıkan THM Sanatçısı Halil Er söylediği türkülerle Burdurluları coşturdu.

04.08.2012 14:55

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin 15. gününde Grup Yarenler eşliğinde sahneye çıkan THM Sanatçısı Halil Er söylediği türkülerle Burdurluları coşturdu.

Geçici Pazar Yerinde her akşam bir programla devam eden Ramazan Etkinliklerinde Sahneye çıkan Halil Er söylediği türkülerle Burdurlulara güzel bir akşam yaşattı.

Programı Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hasan Hami Yıdırım, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ile Burdurlular beğeniyle izledi.

Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik yarışma ve eğlenceler düzenlendi. Daha sonra sahneye çıkan Halil Er söylediği Burdur yöresi türküleri ile etkinlik alanındaki Burdurluları coşturdu. Milletvekili Bayram Özçelik ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Halil Er'in isteği üzerine b irer türkü seslendirdi.

Program sonunda Milletvekili Bayram Özçelik ve Hasan Hami Yıldırım ile Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Halil Er'e çiçek vererek teşekkür ettiler. Milletvekili Özçelik Halil Er ve Grup Yarenler'i 20-23 Eylül tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek "Burdur günleri" etkinliğine davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halil Er'den Burdur Türküleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement