Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada görev yapıyor - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada görev yapıyor

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada görev yapıyor

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı süresince olumsuzluk yaşanmaması için Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı toplam 635 personeliyle sahada görev yapıyor. Temizlik ekipleri, kurban kesim alanlarında ilaçlı suyla yıkama yaparak kötü kokunun oluşmasını engellemeye çalışırken, zabıta ekipleri de kurban satış ve kesim alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Haliliye Belediyesi, bayram boyunca İletişim Merkeziyle de hizmet vermeye devam edecek.

29.06.2023 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi'nin Kurban Bayram boyunca olumsuzluk yaşanmaması için 635 personeli sahada görev yapıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı dolayısıyla seferber oldu. Bayram nedeniyle belirlenen kurban kesim alanlarında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren ekipler, ilaçlı suyla yıkama yaparak kötü kokunun oluşmasını önlemeye çalıştı. Ekipler, gece boyu kesim alanlarındaki çalışmalarını devam ettirdi.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise kurban satış ve kesim alanlarında denetimlerini gün boyu devam ettirdi. Olumsuzluklar yaşanmaması adına ekipler, çalışmalarını hummalı şekilde devam ettirdi.

Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı toplam 635 personeliyle özverili bir şekilde sahada olan Haliliye Belediyesi, İletişim Merkeziyle de bayram boyunca mesaide olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada görev yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement