Hank Lawson Bu Sezon da Sizlerle - Son Dakika
Güncel

Hank Lawson Bu Sezon da Sizlerle

Hank Lawson Bu Sezon da Sizlerle

Hamptons'da Hank Lawson ve Evan için hayat bu sezon da zor olacak.

26.11.2012 14:53

"ROYAL PAINS"

Evan nişanlısını bekliyor, Hank'in hastaları artıyor. Üçüncü sezonda iki kardeşin hayatlarının yeniden şekillenişini Universal Channel Türkiye'den takip edebilirsiniz. Royal Pains üçüncü sezonu ve yepyeni bölümleriyle her Salı saat 21.00'de Universal Channel Türkiye'de...

Hank Lawson kardeşi Evan'ın yanına finansal üst düzey yönetici olarak geri dönüyor. Doğu Yakası'nda ise haberler hızla yayılmaya başlıyor özellikle de evde muayenelere giden yetenekli genç doktor McGyver hakkında olunca. Fakat Hank Med'in yardımına ihtiyacı olanlar sadece zengin ve güçlü olanlar değil, durumu iyi olmayan kasabalıların da onun yardımına ihtiyacı var. İşlerin artması ve kasaba hayatına alışmalarıyla beraber kardeşler bazı problemler de yaşamaya başlarlar. Güvenilmez babaları Eddie'nin (Henry Winkler) hayatlarına tekrar girmesi, Evan'ın Paige  (Brooke D'Orsay) ile nişanlanması ve Jill'in (Jill Flint) Hamptons Heritage'ı terk etmek üzere olması Hank ve Evan'a Hampton'daki hayatın sadece kumsalda yürümekten ibaret olmadığını gösterirler.

Hank ve Evan yeniden bağımsızlıklarına geri dönmeye hazırdır. Divya, Raj ile evlenmeyerek bir hatanın eşiğinden geri dönerken ailesi Raj ile evlenmeme kararıyla hata yaptığını düşünür. Evan, Paige'in gezilerinden birinden dönüşünü merakla beklerken, Paige ise bu dönüşü birkaç kez erteler. Evan onun aslında geri dönmeyebileceğinin farkında değildir. Jill, Uruguay'dan döner. Hank'in duymayı beklemediği veya duymak istemeyebileceği birçok önemli haber getirir.

Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya'dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

ROYAL PAINS DİZİSİ HAKKINDA:

New York şehrinde özel bir hastanenin Acil odasında çalışan genç doktor Hank Lawson'ın (Mark Feuerstein) hayatı bir yanlış anlaşılma nedeniyle altüst olur. Suçsuz olduğu halde bir hastanın ölümünden sorumlu tutulan Hank, New York'taki hayatını geride bırakmak için Hamptons'a taşınır ve bölgenin zenginleri için ne zaman isterlerse arayabilecekleri, evden eve dolaşan, "nöbetçi" doktorluğa soyunur. Oradaki yerel bir hastanenin yöneticisi Hank'tan yoksullara da sağlık hizmeti vermesini isteyince, Hank kendini bir ikilemin içinde bulur. Doğru olan hangisidir: karşılık beklemeden yoksullara iyilik yapmak mı yoksa Hamptons'un zenginlerinden yararlanarak köşeyi dönmek mi?

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hank Lawson Bu Sezon da Sizlerle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement