Hasan Ali Çelik'ten Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hasan Ali Çelik'ten Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret

Hasan Ali Çelik\'ten Kocaaliler Derneği\'ne Ziyaret

Aslen Kocaali Bezirgan Köyü'nden olan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, ziyaret ettiği Kocaaliler Derneği'nde Suat Akın ile görüştü.

02.12.2013 10:46  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskimeyen iki dost

Aynı zamanda AK Parti Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Sakarya VİB Turizm Kurucularından ve Başkan Yardımcısı Suat Akın, kendisini ziyaret eden ve Kocaali Bezirgan Köyü'nden olan hemşehrisi AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik'i ağırladı.

Evin Park Adana Sofrası'nda gerçekleşen ikili görüşmede, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Suat Akın, Sakarya VİB ve Kocaaliler Derneği ile aday adaylık çalışmaları hakkında, Milletvekili Hasan Ali Çelik'e bilgi verdi. TBMM ve AK Parti Genel Merkezindeki yoğun çalışmalar olduğunu ifade eden Milletvekili Hasan Ali Çelik, adaylığı yolunda Suat Akın'a başarılar diledi.

Eskimeyen iki dost olan Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Dernek Başkanı Suat Akın, zaman zaman bir araya gelerek, hem eski günleri yad ediyor, hem de başta Kocaali İlçesi olmak üzere Sakarya'nın sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Ali Çelik'ten Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement